Start


Mit kell tenned ahhoz, hogy könnyen és gyorsan csatlakozhass hozzánk!

Gyorsan és egyszerűen, intézd el otthonról 5 perc alatt!


Partnerünkként Te is bruttó 6 Ft-os percdíjért telefonálhatsz hűségidő nélkül. Most biztos az érdekel, hogy hogyan?

Erre két lehetőséged van: számhordozással hozod a jelenlegi számod ingyenesen, vagy új kártyát kérsz új hívószámmal egyszeri bruttó 5000 Ft-os adminisztrációs díjért.

Felhívjuk figyelmed, hogy meglévő feltöltős kártyádat nem kell átváltanod előfizetésesbe a hozzánk való behordozáshoz.

Számhordozásnál az alábbiak szerint járj el:
Egy fillért sem kell fizess, csak majd a telefonszámlád, azt is utólag.

A számhordozás elindításához a sikeres regisztrációd után jelentkezz be a fiókodba az általad megadott e-mail cím és jelszó kombinációval, majd a Kártya igénylés menüre kattintva a Számhordozás gomb megnyomása után add meg a hordozni kívánt hívószámot, az ahhoz kapcsolódó adatokat, és azt a díjcsomagot, amibe szeretnéd majd használni a kártyád. Mikor végeztél a kitöltéssel, klikkelj az Elküld gombra. Ha mindent helyesen adtál meg, akkor max. 1-2 munkanapon belül hívunk, és megmondjuk, mikor postázzuk Neked az új kártyád, illetve hogy mikor fog átállni a kártyád a mi rendszerünkre. Az átállás általában 3-5 nap, ez idő alatt a hívószámod végig működni fog, csak az átállás napján este 21 és 24 óra között leszel maximum 15 percig elérhetetlen. Ha postáznunk kell Neked az új kártyádat (a kártya 3-as kitörésű: nano, micro, normál, tehát bármilyen készülékbe passzol), akkor az első számládon lesz egy bruttó 500 Ft-os postaköltség. Személyes irodai átvételnél nincs ilyen díj.

Figyelem!
Az áthordozni kívánt feltöltőkártyának vagy előfizetésnek a Te neveden kell lennie. A feltöltőkártyák adatait, illetve az előfizetéseket leellenőríizzük, és ha azokkal kapcsolatban bármilyen valótlan adatközlést vagy visszaélést tapasztalunk, fenntartjuk a jogot a számhordozás elutasítására, és/vagy adminisztrációs díj kérésére.

Új hívószám igénylés:
Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, majd kitöltened az adataidat, és megfizetni az egyszeri 5000 Ft-os adminisztrációs díjat. A befizetést megteheted itt az oldalunkon bankkártyával, PayPal-lal, vagy személyesen az irodánkban, de akár utalhatsz is, továbbá bármely MagNet vagy K&H fiókban is befizethetsz készpénzben a cégünk számlájára. A számlaszámokat a Kapcsolat menüben találod.

Ha a pénz megérkezett hozzánk (bankkártya / PayPal azonnal; utalás 1 nap; irodában kp vagy bankkártya azonnal), rendszerünk automatikusan küld Neked egy értesítő e-mailt. Ezután jelentkezz be az oldalon az általad megadott e-mail és jelszó kombinációval, majd kattints a Kártya igénylés menüre. Itt az Új kártya igénylés gomb megnyomása után válaszd ki a Neked megfelelő új hívószámodat és azt díjcsomagot, amibe szeretnéd majd használni a kártyád. A kiválsztott új hívószámodat még aznap postázzuk részedre elsőbbségi ajánlottan, amely másnapra már meg is érkezik hozzád. Ha postáznunk kell Neked az új kártyádat, akkor az első számládon lesz egy bruttó 500 Ft-os postaköltség. Személyes irodai átvételnél nincs ilyen díj. Megkapott kártyád azonnal működni fog, amint berakod a telefonodba.(A kártya 3-as kitörésű: nano, micro, normál, tehát bármilyen készülékbe passzol.)

Meg egy kis infó, hogy teljesen képben legyél:
Mindent azonnal el tudsz intézni a weboldalunkon, ha rendelkezel bankkártyával vagy PayPal-lal. Utalás vagy banki befizetés esetén számolj hozzá 1-2 napot az ügyintézéshez.

5 perc alatt végezhetsz is az új SIM kártya rendeléseddel, és már másnap a kezedben lehet az új SIM kártyád. Amennyiben meg akarod tartani a régi számodat, hordozásodat online is el tudod indítani, de vedd figyelembe, hogy ebben az esetben a hozzánk történő behordozás minimum 72 órát vesz igénybe. Ha nem akarsz várni, ajánljuk figyelmedbe az azonnal rendelkezésedre álló új számainkat.

Amennyiben nem rendelkezel online fizetési lehetőséggel, és utalást vagy banki befizetést sem tudsz megoldani, úgy irodánkban azonnali ügyintézést biztosítunk. Új hívószámot azonnal adunk, számhordozásodat akár 3 munkanapon belül elintézzük, ha vidéki vagy 1 napon belül postázzuk új kártyádat.

A lényeg, hogy ne legyen hűséged egyik szolgáltatónál sem. BAR listát nem nézünk. Tartozhatsz fűnek, fának, bokornak, csak nekünk nem. :-)
Hűségidő nálunk nincs, de készüléket sem adunk!

A továbbiakról...
A havi 3000 Ft alapdíjad a következőket tartalmazza: bármely belföldi hívásirányban indított hívást ~216 perc erejéig, minden további belföldi hívást bruttó 6 Ft/perc-ért indíthatsz másodperc alapon számlázva, 50 db ingyenes sms-t és 500 MB Mobilnet szolgáltatást, valamint a rendszeren belül (frondeo, 6forint) korlátlan ingyenes hívást egymás közt. Vannak még más csomagjaink is, azokról itt olvashatsz. Igen, van korlátlan csomag is, amely bruttó 8000 Ft-ba kerül és tartalmaz 7 GB Mobilnetet!

Van még EU korlátlan csomag is, amely ugyanúgy 7 GB EU Mobilnetet tartalmaz, és csak 11000 Ft bruttóban. Belföldi és EU adat csomagok 500 MB-tól 70 GB-ig. Az EU csomagban 100%-ban felhasználhatod a belföldi adatkeretedet az EU-ban.

Ügyfeleinknek országos 4G/LTE hálózatot biztosítunk, és ha az adatcsomagod elfogy, akkor is csak lassítjuk a sebességedet.

Díjcsomag hűség sincs nálunk, ami azt jelenti, hogy havonta egyszer ingyenesen válthatsz díjcsomagot kisebb vagy nagyobb irányba.

Parkolni, autópálya matricát, lottót, vagy egyéb mobil vásárlást végre tudok hajtani a kártyával?
Igen, ha előtte univerzális egyenleget töltesz a hívószámodra. Bármelyik lottózóban vagy feltöltő helyen megteheted, vagy töltsd fel univerzális egyenlegedet gyorsan és egyszerűen online, bankkártyával. A feltöltött összeg azonnal megjelenik egyenlegeden. Az egyenleg ellenőrzéshez kérjük ird be a *102# kódot, majd hívásindítás. Számlaigény esetén kérjük küldd el e-mailben a bizonylatot szkennelve vagy fotózva, és elektronikus úton, e-mailben elküldjük részedre a számlát.

Amit tőlünk ne várj...
Mellébeszélést, rejtett költségeket és felesleges marketing körítést. Ha úgy gondolod, hogy nem ér meg ennyit, hogy kevesebb mint negyedére csökkentsd a telefonszámládat, akkor vagy már most 6 Ft-os percdíjért beszélsz, vagy más fizeti a számládat. :-)

Szerintünk minden kérdésedre megtalálod a választ a GYIK-ban, de ha mégsem, akkor csörgess meg minket, vagy ha padlón van az egyenleged, akkor kérj visszahívást! Nem kell stresszelni ha nem érsz el minket azonnal, mindenkit visszahívunk! Telefonszámunk: +3614454100

Írhatsz e-mailt, info@6forint.net arra is válaszolunk.

Amennyiben nem leszel partnerünk, nem kell tenned semmit, regisztrációd 5 nap után automatikusan inaktiválódik.

Reméljük hamarosan csapatunkban üdvözölhetünk!

Üdvözlettel:

1432.hu